Afbeelding

Finalisten Camarettenfestival in Kasteel

Algemeen

RHOON –De commissie Cabaret & Zo van Stichting Kasteel van Rhoon brengt weer een avondje met een nieuw lichting cabaretiers op 6 februari. De drie winnaars van het Camerettenfestival 2019 beginnen om 20.30 uur op de Klokkezolder.

Cameretten Festival is in 1966 gestart als lustrumactiviteit van de studentenvereniging SSR te Delft. In korte tijd verwierf het festival naam met finalisten als Neerlands Hoop (Bram en Freek), Cabaret Ivo de Wijs en Don Quishocking. Jarenlang was Cameretten het enige in haar soort, met de finale in de aula van de Technische Universiteit met 1500 bezoekers als jaarlijks hoogtepunt op het gebied van jong cabarettalent.

Inmiddels is het festival uitgegroeid tot hét onafhankelijke podium waar nieuw aanstormend cabarettalent zich presenteert voor publiek, jury en pers met aansprekende winnaars als Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Ronald Goedemondt en Jandino Asporaat. Kom naar het Kasteel om keihard te lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 54e editie.

Kaartjes voor de voorstelling bedragen 15 euro per stuk en zijn online te bestellen via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl en ook verkrijgbaar bij ThéCafé Rhoon - Julianastraat 57 en Wijnhuis Rhoon - Strawinskyplein 6.

Advertenties uit de krant