<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Wandel – Beweeg mee in een van de SPAL groepen

ALBRANDSWAARD - Fitter en vitaler worden, afslanken, genieten van de natuur, sociale contacten maken of verstevigen, leefstijl verbeteren, calorieën verbranden,  het kan allemaal tijdens het wandelen.

Via stichtingSPAL is het mogelijk om in groepsverband aan vijf maal per week met een wandel-gerelateerde activiteit mee te doen.

De activiteiten bestaan uit SportiefWandelen en Nordic Walking  en worden begeleid door allround wandelsporttrainers en begeleiders.

Het is meer dan een ommetje maken, er wordt actief aan bewegen gedaan. Het is voor de meeste deelnemers hun wekelijks sport- en beweeguurtje, hun doel om fit te blijven, sociale contacten te houden, een vast doel te hebben, en een zekerheid.

De wandelactiviteiten vinden plaats op dinsdagmiddag, woensdag – donderdag en zondagmorgen.

Donderdag en zondagmorgen een wandeltocht van ongeveer acht kilometer van anderhalf uur. Dinsdagmiddag en woensdagmorgen een wandel gerelateerde training van ongeveer een uur.

Donderdagmorgen, een tweede groep, om 11.30 uur wordt er gestart met een Wandel je Fit Extra groep. Extra aandacht voor mensen die moeten –willen gaan bewegen omdat ze  overgewicht hebben, niet fit zijn of aan het revalideren zijn van bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie en langzaam aan willen beginnen met bewegen. Wandelen in de buitenlucht, met of zonder stokken voor mensen die denken dan ze het normale tempo nog niet aankunnen, af willen slanken en of andere lichamelijk ongemak hebben zoals bij voorbeeld diabetici of een chronisch ongemak. Het gaat in deze groep wat rustiger en met meer rustmomenten.

Aad Wijntjes die deze extra groep begeleid is naast wandelsporttrainer ook personal trainer en leefstijlcoach.

Al de activiteiten vinden plaats vanuit Het Lokaal (oud JCA) aan de Albrandswaardsedijk nabij jachthaven Rhoon.

Na afloop van de activiteiten wordt er in Het Lokaal koffie of thee gedronken en wat nagepraat.

Meer informatie Aad Wijntjes  tel. 06-46226208  of 
www.stichtingspal.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>