Logo deschakelalbrandswaard.nl
Een titel om trots op te zijn voor sv Poortugaal.
Een titel om trots op te zijn voor sv Poortugaal. (Foto: )

sv Poortugaal Winterkampioen

POORTUGAAL - Met nog 1 wedstrijd te gaan voor de winterstop is sv Poortugaal de winterkampioen van 1B. Weliswaar een titel waar je geen conclusies uit kunt trekken, maar wel iets om trots op te zijn. Afgelopen zaterdag werd in Den Haag tegen Die Haghe gespeeld. De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken. Met snelle counters maakten ze het Poortugaal erg lastig. Al na 5 minuten stond dan ook de 1-0 op het scorebord voor Die Haghe. Pas na 20 minuten kreeg Poortugaal meer grip op de wedstrijd. Sean Verburg dwong de doelman van Die Haghe tot een knappe redding. Tegen het einde van de eerste helft werd het toch gelijk. Na een prima combinatie mocht Smally Lake doeltreffend afronden.
De 1-1 was dan ook de ruststand.
Na een snelle uitbraak werd Smally Lake onreglementair gestopt in het zestien meter gebied. Dit leverde een strafschop op, die door Sven Breukhoven onberispelijk werd binnen geschoten. Ook de 1-3, weer door Smally Lake, leek een einde aan de wedstrijd te maken. Echter hadden de Hagenezen nog het Haags kwartiertje voor de Poortugalers in petto. Vlak voor tijd resulteerde dit nog in 2-3. Maar verder liet sv Poortugaal de tegenstander niet komen.

Zaterdag speelt sv Poortugaal thuis tegen BVCB om 14.30 uur op sportpark Polder Albrandswaard. Ook speelt sv Poortugaal nog voor de Palace Casino Cup. Dinsdagavond 17 december om 20 uur thuis tegen ASWH dat in de tweede divisie uitkomt.

Meer berichten