Afbeelding

Benauwde zege WCR

Algemeen

RHOON - In Goudswaard begon WCR waar het de week daarvoor in Piershil was geëindigd. Het spel van WCR was matig. Het baltempo lag te laag waardoor de ploeg uit Rhoon zich niet kon onderscheiden. In een nietszeggende eerste helft wisten de Goudswaardse Boys wel van zich te laten horen. Binnen vijf minuten wist Goudswaard een van de spaarzame kansen direct te benutten.

In de tweede helft een aanvallende wijziging aan de kant WCR. De gelijkmaker volgde in de 53e minuut. Jeremy werd door Mitchel weggestuurd en wist vanaf links zijn tegenstander te passeren en met zijn rechterbeen achter de doelman te schieten. Na een behoorlijk aantal onbenutte kansen wist WCR in de 70e minuut op voorsprong te komen. Kevin wist met een cross-bal Mitchel te bereiken die de een-op-een situatie met de doelman koelbloedig afrondde. Vrijwel uit het niets kon Goudswaard toch nog in de 88e minuut gelijk maken. Een lage voorzet vanaf rechts werd binnengeschoten door de spits van Goudwaard.
De bevrijdende 2-3 viel in de 91e minuut. Giovanni wist vanaf de rechterkant de bal op het hoofd van Darragh te parkeren. Uit de rebound kon Darragh uiteindelijk met de voet scoren.

Uiteindelijk een verdiende overwinning voor de ploeg uit Rhoon, die het zichzelf veel te lastig heeft gemaakt. Volgende week zal WCR er vanaf de eerste minuut moeten staan, dan komt het ongeslagen GOZ naar de Omloopseweg.