Logo deschakelalbrandswaard.nl
Officieel geopend met een cadeau voor Daniel Den Hoed kliniek.
Officieel geopend met een cadeau voor Daniel Den Hoed kliniek. (Foto: )

Autobedrijf Esberg officieel geopend

RHOON – Alles was gepland om op grootse wijze de opening van het nieuwe onderkomen van Autobedrijf Esberg aan de Nijverheidsweg 11 in Rhoon te vieren. Een telefoontje van een vriend van Rens Esberg maakte echter een einde aan alle feestvreugde, nog voor die begonnen was. Bij de vrouw van zijn vriend was namelijk borstkanker geconstateerd.
Rens: ,,Dat was twee dagen voor de opening. Ik was er kapot van en had geen zin meer in een feestje. Ik heb toen om 4 uur 's nachts een mail gestuurd naar de Daniel Den Hoed kliniek, ik wilde namelijk een actie opstarten. Zij reageerde diezelfde ochtend nog en waren zeer enthousiast. Vervolgens heb ik alle genodigden gebeld met het verzoek om geen bloemen of ander cadeau aan ons te geven, maar om een donatie te doen. Een middag later was er al 5000 euro gedoneerd op de rekening, waar wij uiteraard erg trots op zijn."
De officiële opening werd door burgemeester Jolanda de Witte verricht. Vervolgens nam Margot Bleeker, Fundraising Director van het Erasmus MC, het woord om de cheque in ontvangst te nemen.
Met de verhuizing is autobedrijf Esberg nu officieel Vakgarage. ,,Vakgarage garandeert de klant een hoogwaardige standaard aan kwaliteit op het gebied van onderhoud, service en garantie. Wij verkopen voornamelijk auto's met fabrieksgarantie. Het uitvoeren van een APK of een kleine onderhoudsbeurt kan, terwijl de klant in een rustige omgeving geniet van een kopje koffie. Men kan ook gebruik maken van één van de leenauto's."

Meer berichten