Logo deschakelalbrandswaard.nl

Rien Heijboer in Steevast

ALBRANDSWAARD – Radiopresentatoren Piet Vermeulen en Jan Jongerius praten zondag 8 december van 13 tot 14 uur tijdens 'Steevast op Zondag' met de orthopedisch chirurg Rien Heijboer. Hij is werkzaam geweest in het Erasmus MC, maar sinds 2012 ook de arts en medisch begeleider van het Nederlands elftal. Hij is ook bestuurslid bij vv Rhoon. Rien Heijboer is vooral bekend geworden door zijn medische expertise en kijkoperaties bij veel profvoetballers, maar ook andere sporters.

Van 12 tot 13 uur een terugblik op de boekpresentatie van Rolf 1 en 2 en verder veel informatie over de komende Kerst-activiteiten in de regio.

Met een keuze van diverse muziekstijlen tussen de nieuws en gesprekblokjes door is het goed luisteren via het internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz 99.0Mhz en(tv) 28+ analoog en 12 digitaal ( Caiway).

Het programma wordt op zondagavond van 22 tot 00 uur herhaald. Gast voor de volgende week: Evelien van Wanrooy - Stadsgids Rotterdam van bijzonder plekken. Een echte Rotterdamse ondernemer.

Meer berichten