Logo deschakelalbrandswaard.nl

Blues op Zondag

RHOON –De commissie Muziek op Rhoon van de Stichting Kasteel van Rhoon houdt in de serie "Blues op Zondag" wederom een sfeervol optreden op zondag 8 december. Als derde in een reeks van acht optredens staat deze zondagmiddag Elles Bailey met haar band in de Empirezaal.

Ze zeggen dat je een heel leven over doet om je eerste album te schrijven, en met het knipperen van een oog je tweede kan maken. Elles Bailey wist dan ook het wijdverbreide succes van Wildfire te vervolgen met de verbluffend volwassen en zeer persoonlijke samenvatting van een jaar dat haar leven veranderde in haar nieuwe album 'Road I Call Home'.

Kaartjes voor Blues op Zondag zijn online via www.muziekoprhoon.nl te koop en ook bij ThéCafé Rhoon (Julianastraat 57) en het Wijnhuis Rhoon (Strawinskiplein 6) voor 12,50 euro per stuk.
De zaal gaat open rond 15 uur waarna rond 16 uur het optreden begint.

Muziek op Rhoon
Tevens zal deze middag de voorverkoop starten van Muziek op Rhoon 2020, het grootse jazz-, blues-, funk- en soulfestival dat op 27 juni bij het Kasteel van Rhoon zal worden gehouden. Kaartjes kosten voor de 'early birds' 20 euro. (later zijn deze 25 euro). https://www.muziekoprhoon.nl/festivalinfo/mor-2020.php.

Meer berichten