Logo deschakelalbrandswaard.nl

Winterexpositie 2019

RHOON - Vanaf zondag 15 december is de door de Stichting Kasteel van Rhoon georganiseerde winterexpositie te bezoeken op de Klokkezolder van Het Kasteel van Rhoon. Er zullen werken te zien zijn van diverse kunstenaars gebaseerd op het thema Winter.

Na het succes van de kerstexpositie vorig jaar, met ruim 500 bezoekers, heeft de commissie exposities dit jaar besloten een 'winterexpositie' te organiseren. Naast twaalf volwassen kunstenaars doen ook twee klassen van basisscholen mee aan deze expositie, OBS 'de Overkant' en RK Daltonschool 'Don Bosco'.

De 'volwassen' exposanten zijn Hans van den Dorpel, Anneke van Egmond, Antoinette Grote Gansey, Gerda van der Heijden, Bob Kemper, Marian Klein, Maarten van Lenteren, John Mostert, Martine Mostert, Cock Pille, Sem Rietstap en Guillaume Vogels. Tijdens de expositie kan men genieten van 'winterse schilderijen, beelden, foto's', van een 'bord geschilderde winterse snert' tot een 'keramieken, gigantische ijsbeer met kind'.

De expositie is gratis te bezoeken van 15 december tot 5 januari op zater- en zondagen van 14 tot 17 uur. Voor meer informatie: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php.

Meer berichten