Afbeelding

Peter Houtman in Steevast

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De vaste stadionspeaker van de Rotterdamse Feyenoord Kuip en voormalig professioneel voetballer bij onder andere Feyenoord, FC Groningen, Sporting Lissabon en Sparta, Peter Houtman is te gast op zondag 1 december in 'Steevast op Zondag' van 13 tot 14 uur van RTV Albrandswaard.

Presentatoren Piet Vermeulen en Jan Jongerius praten met Peter Houtman over zijn vaste werk als stadionspeaker, maar blikken ook terug op zijn voetbalcarrière, zijn analytisch vermogen en zijn vroegere tv werk RTV Rijnmond.

Van 12 tot 13 uur is er tijd voor de actualiteit in de regio en de komende kerstvieringen en bijeenkomsten. Met een keuze van diverse muziekstijlen tussen de nieuws en gesprekblokjes door is het goed luisteren via het internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz 99.0Mhz en(tv) 28+ analoog en 12 digitaal ( Caiway).

Het programma wordt op zondagavond van 22 tot 00 uur herhaald.

Gast voor volgende week:
Rien Heijboer  - Bestuurslid vv.Rhoon, chirurg en arts Nederlands Elftal. Terugblik op de boekpresentaties van ROLF 1 en 2.

Advertenties uit de krant