Afbeelding

Rhoon krijgt winters muziekfestival

Algemeen

RHOON –De allereerste editie van het Albrands' Winterfestival vindt op 8 februari plaats. Een absolute primeur waarbij bekende deejays, heerlijke foodtrucks en een winters festivaldecor het park van Rhoon voor één dag omtoveren in een knotsgek après-ski festijn.

Hoewel muziekfestivals normaliter in de zomer plaatsvinden, pakken de organisatoren van het Albrands' Winterfestival het anders aan. De zomerse festival vibes maken plaats voor winterwonderland taferelen en de zomerse outfits worden ingeruild voor warme, bij voorkeur ietwat foute ski-kledij. Een goede line-up, de beste food-trucks en een berg winterpret maken de gezelligheid compleet.

Hijs je jezelf in je mooiste skipak, doe een kekke wintermuts op en galm mee op foute après-ski nummers, maar ook lekkere house deuntjes. De muziekgenres bestaan uit skihut, urban en house. Voor ieder wat wils, wat ook geldt voor het eten. Een lekker patatje of hamburger, maar net zo goed heerlijke winterse poffertjes om je vingers bij af te likken. Niet eerder heeft er een winters muziekfestival plaatsgevonden in Albrandswaard en met  dit festival heeft de gemeente een primeur in de regio. De organisatie achter het festival is er klaar voor en na 8 februari zal het alom bekend zijn: 'Overwinteren doe je op Rhoon'.

Kaarten
De eerste kaarten voor het Albrands' winter festival zijn te koop vanaf 29 november 12 uur voor maar 17,50 euro. Wees er snel bij, deze kaarten zijn beperkt beschikbaar. Op de hoogte blijven van het nieuws rondom dit event? Like de pagina op Facebook: https://www.facebook.com/events/711588192680762.

Advertenties uit de krant