Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto: Emma Groenenboom

Groothandel van TotaalVERS is verhuisd naar Spijkenisse

POORTUGAAL - Sinds 2004 groeit en bloeit TotaalVERS onder leiding van Ronald en Martin van der Leer en heeft de groothandel zich ontwikkelt tot een gerenommeerde regionale totaalleverancier. Naast een compleet vers assortiment en maaltijden levert TotaalVERS ook een compleet pakket aan diepvries, droge kruidenierswaren, non-food en kleinverpakkingen. Na jaren van groei is de groothandel inmiddels op de huidige locatie op de Albrandswaardsedijk te Poortugaal uit haar 'jasje gegroeid'.

Na een maandenlang bouwtraject is de groothandel van TotaalVERS inmiddels verhuisd naar het nieuwe bedrijfspand aan de Laanweg te Spijkenisse. TotaalVERS bouwt aan de toekomst met dit nieuwe bedrijfspand. Een nieuw logistiek centrum van ruim 6000 vierkante meter dat TotaalVERS klaarmaakt voor de toekomst, maar waar vanuit TotaalVERS haar klanten uit voornamelijk de Zorg- en Welzijnsmarkt beter en efficiënter kan bedienen.

TotaalVERS is voor de vele lezers van deze krant niet alleen een groothandel maar ook een winkel, dé groente speciaalzaak in Poortugaal. De producten zijn vers, van het seizoen en zoveel mogelijk uit de buurt. De producten worden dagelijks ingekocht op smaak, kleur en versheid. In de winkel van TotaalVERS vinden de klanten, naast de heerlijkste streekproducten, dagelijks verse fruitsalades, rauwkosten, gesneden groenten, kaas, noten en ambachtelijke maaltijden en soepen.

Dit gaat zeker niet veranderen aangezien de winkel blijft waar die is en dat is op de vertrouwde plek in de polder. Wel is de winkel vanaf heden door de verhuizing van de groothandel een stuk gemakkelijker te bereiken geworden en is er meer parkeergelegenheid beschikbaar. Albrandswaardsedijk 177 te Poortugaal.

Meer berichten