Logo deschakelalbrandswaard.nl

Vrijwillige Coördinator gezocht

BARENDRECHT - Hospice de Reiziger aan de Voordijk in Barendrecht is op zoek naar versterking van het team. Naast 150 vrijwilligers en een betaalde coördinator zijn er drie vrijwillige coördinatoren werkzaam. Ze zijn op zoek naar vervanging van een van de vrijwillige coördinatoren.

Hospice de Reiziger biedt een uitdagende en veelzijdige functie in een uitstekende werksfeer. Na aanstelling volgt een gedegen inwerk- en begeleidingstraject. Er zijn ook mogelijkheden om cursussen te volgen. Het is mogelijk om zelf de tijd in te delen. Er word een onkostenvergoeding geboden en een onbelaste vrijwilligersvergoeding van 1700 euro per jaar.

Ze zijn op zoek naar iemand die bij voorkeur ervaring heeft met leidinggeven en in het bezit is van HBO Verpleegkunde of een andere opleiding in de gezondheidszorg, niveau 5. Iemand die houdt van het regelen van zaken en ervaring of affiniteit met palliatieve zorg heeft en van nature de verbinding met anderen aangaat en onderhoudt en de vrijwilligers kan ondersteunen en stimuleren, zowel individueel als in teamverband.

Samen met je collega coördinatoren is men verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de      vrijwilligers die actief zijn en in het hospice. De exacte taakverdeling tussen de coördinatoren

wordt na de inwerkperiode in onderling overleg bepaald.

Meer informatie over de functie via Mariska van Unen 0180 -  222 054  of Bert Pothoven 06 - 52669764. Belangstellenden wordt gevraagd de  motivatiebrief inclusief CV te sturen naar het bestuur via secretaris@hospicedereiziger.com.

Meer berichten