<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Glazen huis op schoolplein OBS Portland

RHOON - Bij OBS Portland wordt er met hart en ziel gewerkt voor de kinderen en dat willen ze graag blijven doen. Daarom gaan zij op woensdag 6 november actie voeren.

Er staat één doel centraal en dat is dat heel Nederland ziet wat prachtig vak zij hebben en in wat voor een geweldige sector zij werken. Op deze manier willen ze aandacht vragen voor het leraarschap en een positief signaal uitzenden om meer studenten voor een studie aan de PABO te enthousiasmeren.

OBS Portland heeft #AltijdOnderwijs in het leven geroepen. Op woensdag 6 november tijdens de landelijke staking, gaan ze live op YouTube en Facebook om met verschillende acties te laten zien hoe fantastisch het beroep is. Er worden mensen aan het woord gelaten die vertellen waarom iedereen leerkracht zou moeten worden. De school gaat live verslaggeven bij de grote actie op de Erasmusbrug in Rotterdam en ze gaan naar de PABO om studenten naar hun passie te vragen. Daarnaast zetten ze een 'glazen huis' op het openbare schoolplein.

Hulp van iedereen is van harte welkom. Het onderwijs is geen beroepsgroep die enkel ontevreden is en om geld zeurt. Ze maken zich zorgen over de aanwas van nieuw personeel.

Berichten over dit onderwerp worden verspreid via social media. Men kan videoboodschappen toesturen die ze kunnen verspreiden. Wie in de gelegenheid is, is welkom op het schoolplein van OBS Portland. Iedereen wordt met open armen ontvangen.

#AltijdOnderwijs, altijdonderwijs@gmail.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>