Logo deschakelalbrandswaard.nl

Burgemeester op bezoek bij Schaaksociëteit

RHOON - De Schaaksociëteit bestaat sinds 2002 en speelt elke donderdagmiddag Koffiehuis-schaak in 't Centrum in Rhoon. Op 10 oktober kwam burgemeester Jolanda de Witte langs bij de Schaaksociëteit om eens kennis te maken met de leden. De 'Soos' was heel trots en verheugd over dit bezoek.

De leden van de Schaaksociëteit houden zich minder met fysieke sporten bezig dan de burgemeester, die zelf onder andere fietst en zwemt. Daarom stelden de leden van de Soos het des te meer op prijs dat zij de burgemeester iets over hun denksport-bezigheden mochten vertellen. De leden hopen dat de belangstelling van de burgemeester een stimulans is voor senioren in de gemeente Albrandswaard om ook eens langs te komen.
Koffiehuis-schaak houdt in dat de eerste partij volgens de officiële schaakregels wordt gespeeld, daarna is men vrij om te spelen hoe men wenst. Men is  elke donderdagmiddag om 13.30 uur van harte welkom bij 't Centrum, Bernhardstraat 3 te Rhoon. Voor meer informatie kan men terecht bij Dick Vermeer via 010-5016560 en Piet van den Bosch via 0180-610425.

Meer berichten