Logo deschakelalbrandswaard.nl

Bijbelquiz Pernis

PERNIS - In kerkgebouw De Heuvel aan de Ring 322 in Pernis wordt op donderdag 14 november een bijbelquiz gehouden. Vanaf 19.15 uur staat de koffie, thee of frisdrank klaar en om 20 uur is de start. Iedereen, die interesse heeft, kan meedoen en is van harte welkom. Om mee te doen hoeft men geen (trouwe) kerkbezoeker of een echte Bijbelkenner te zijn. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Wel gaat in de pauze de pet rond voor een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten. Een eventueel tegoed wordt overgemaakt naar het Nederlands Bijbel Genootschap.

De jaarlijkse Bijbelquiz is één van de gezamenlijke activiteiten van de drie Pernisser kerken. De Bijbelquiz wordt gepresenteerd met behulp van audiovisuele middelen en is interactief. Het is dus geen saaie vorm van vraag en antwoord en verloopt in een sportieve competitiesfeer. Aan de hand van behaalde punten wordt door de jury bepaald wie de winnaars zijn en aan hen wordt een medaille uitgereikt. Daarnaast ontvangt het winnende team ook een wisselbeker.

Voor een goed verloop van de avond is aanmelden van tevoren nodig. Dat kan per team van vijf personen, maar ook als dat aantal minder is of als individuele deelnemer. In dat geval vult het organisatieteam de groep aan tot vijf personen. Bij aanmelding per team s.v.p. de (zelf verzonnen) teamnaam en de namen van alle deelnemers vermelden. Aanmelden kan via gbjs@planet.nl. Voor eventuele nadere informatie kan men contact opnemen met Gerrit Barends via 010-416 22 68.

Meer berichten