Logo deschakelalbrandswaard.nl

Honkbal op Zuid

ROTTERDAM - Twee jonge honkbalclubs met passie en ambitie: Portland Poema's en Urban010 gaan binnenkort gebruik maken van de nieuwe honkbalaccommodatie aan de Oldegaarde (bij metrostation Slinge). Eindelijk is er weer genoeg ruimte op Rotterdam-Zuid om met meerdere teams gelijktijdig te kunnen honk- en softballen op verschillende niveaus.

Zaterdag 12 oktober wordt er een honkbal try out gehouden voor enthousiaste jeugd en senioren spelers met ambitie om (weer) te gaan honkballen. De Bondscoach van Team Kingdom of the Netherlands – Evert Jan 't Hoen – is bij deze toffe try out aanwezig met zijn trainersstaf. Ervaren honkbalspelers van 'n hoger niveau zijn ook welkom om mee te doen, er lopen al een aantal talenten rond bij de verenigingen en willen daarom volgend seizoen met meerdere jeugdteams in hogere klassen competitiewedstrijden gaan spelen.

De try out voor de jongste jeugd (BeeBall en Pupillen) op de Oldegaarde 425 begint om 11 uur. Spelers vanaf 12 jaar en spelers vanaf 15 jaar (Aspiranten, Junioren en Senioren-leeftijd) beginnen om 13.30 uur. Graag inschrijven met naam, leeftijd en honkbalervaring via: info@honkbalopzuid.nl. De flyer van deze try out met alle informatie staat ook op: honkbalopzuid.nl.

Meer berichten