Afbeelding

Bingoloko nieuwe kledingsponsor Zinge!-Kids

Algemeen

REGIO - De Zinge!-Kids hebben een nieuwe kledingsponsor gevonden. Bingoloko zal vanaf dit seizoen, in ieder geval de komende twee jaar, voor de jassen van het kinderkoor zorgen. Bingoloko is daarmee de vierde kledingsponsor voor het regionale jeugdpopkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Dat Bingoloko één van de nieuwe kledingsponsors van Zinge! wordt, is niet geheel verrassend. Eén van de eigenaren van de leverancier van muzikale bingofeesten is Ton, de vader van twee fanatieke jonge zangeressen van de Zinge!-Kids, Liz en Eva.
Zinge! laat in zijn optredens zien dat jeugd en popmuziek een hele goeie combinatie is. Om niet alleen tijdens de optredens er goed uit te zien is daarom begonnen met ook de reiskleding letterlijk van een modern jasje te voorzien.
Deze samenwerking moet dan ook één van zes samenwerkingen worden, waarbij het bedrijfsleven gevraagd wordt om te helpen de uitstraling naar buiten voor het regionale jeugdpopkoor verder te verbeteren. De bedoeling is dat binnen een paar maanden tijd alle vijf de groepen en de coaches van uniforme reiskleding wordt voorzien.

Advertenties uit de krant