Afbeelding
Helder[e] Fotografie (Wilma Helder)

Netwerk ViZi op bezoek bij TCHAI International

Algemeen

REGIO - Dinsdagavond 17 september waren de leden van netwerk ViZi te gast bij Tchai International in Ridderkerk. Het werd een prachtige netwerkavond. Met inspirerende en ondernemende dames die, hoe divers dan ook, allen geïnspireerd wilden raken door powervrouw pur sang, Kim Tchai.

Eerst kregen de ViZi-leden een introductie van een andere powervrouw, Joke Norendaal, over het belang van een divers netwerk, het nieuwsgierig zijn naar anderen en het verbreden van je horizon om te kunnen blijven groeien met je ambities, creativiteit en eventuele onderneming. Na deze introductie kon iedereen genieten van het verhaal van Kim Tchai, over het ontstaan van het bedrijf, de bedrijfsvoering en de energie waarmee het bedrijf te werk gaat. Dit gaf veel inspiratie en stof tot nadenken. Out of the box denken en werken, inspiratie voor vrijheid binnen gestelde kaders en vooral relaxed en energiek ondernemen. En, zoals ze bij Tchai international zeggen: "De (T)chi moet blijven stromen". Het verhaal over Tchai International werd besloten met een rondleiding door dit geweldige familiebedrijf, waarbij je goed kon zien welke energie hier door het bedrijf waait. Hierna gingen de leden, onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar in gesprek over zakelijke vraagstukken om elkaar zo nog meer te inspireren. 

Een ijzersterk ViZi slotevent op maandag 18 november
Vrouwelijke ambitieuze en bevlogen ondernemer, directeur, manager, teamleider, werknemer of expert?  Kom dan naar het slotevent van netwerk ViZi met een lezing van Jitske Kramer over de 'Kracht van diversiteit'. Netwerken is nieuwsgierig zijn naar de ander. Niet jezelf verkopen, maar jezelf verbinden en leren van elkaar.

Meer weten? Kijk op https://netwerkvizi.nl/event/slotevent-2/.

Advertenties uit de krant