<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Gloednieuw pand voor Van Driel Finance

RHOON – Van Driel Finance is sinds deze zomer gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand aan de Koperhoek. De straatnaam is bij velen wellicht onbekend, want er staat zelfs nog geen straatnaambord. Het is het bedrijfsterrein langs de Rhoonsebaan, achter het Avia-benzinestation.

Dennis van Driel is sinds 2003 zelfstandig ondernemer. Met zijn administratiekantoor was hij tot deze zomer gevestigd in Capelle aan den IJssel. "We zijn daar de afgelopen jaren lekker doorgegroeid. We willen onze specialisatie, loonadministratie, op een hoger plan tillen. Ook zochten we een meer representatieve ruimte."

De nieuwe ruimte werd gevonden in Portland, waar Dennis van Driel zelf ook woont. Hij had in 2007 al een oogje op deze plek. "Maar toen brak de crisis uit en werd er niet gebouwd." Op het moment dat het kantoor in Capelle aan den IJssel te klein werd, kwam de ruimte langs de Rhoonsebaan alsnog beschikbaar.
Veel klanten van het kantoor komen uit Rotterdam, Rhoon en Barendrecht. "Ze vinden het leuk dat we weer in de buurt zijn. Maar tegenwoordig is het meeste contact digitaal, dus het maakt eigenlijk niet veel uit. We hebben het meeste contact met de klanten via de telefoon of skype. Dat gaat prima."

Van Driel Finance werkt vooral voor ZZP'ers en MKB-bedrijven tot 75 personeelsleden. Het bedrijf is als administratiekantoor een vraagbaak voor de klanten. "Kunnen mensen er personeel bij nemen, of is het beter om met ZZP'ers te werken? Het is leuk om mensen met dat soort vragen te helpen", legt Van Driel uit. Daarbij zorgen hij en zijn medewerkers ervoor dat de klant binnen 24 uur antwoord heeft.
In het nieuwe pand is ruimte om gasten te ontvangen. Van Driel Finance heeft bijeenkomsten gehad naar aanleiding van Prinsjesdag. "Dat deden we bij Abel. Maar het is ook leuk als je dat in je eigen kantoor kunt doen", zegt Dennis van Driel. Er zijn ook spreekkamers en er is ruimte voor groei van het kantoor, dat nu zes medewerkers telt.
Het nieuwe kantoor bevalt Dennis van Driel uitstekend. "Het is leuk om af en toe naar buiten te kijken. Er is altijd wel bedrijvigheid. En als ik geen afspraken heb, ga ik op de fiets naar mijn werk. Heerlijk."

Zie voor meer informatie: www.vandrielfinance.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>