Afbeelding

Egel in plaats van wijn/spijs

Algemeen

Door Yvonne Schults

RHOON - De Verhalencommissie maakt hierbij bekend er een wijziging is opgetreden in het Verhalenhuis van 17 oktober. Een zakenrelatie van Simon den Toom van Wijnhuis Rhoon zou komen vertellen over wijn/spijs combinaties, maar hier is helaas iets tussen gekomen. Dit onderwerp zal begin volgend jaar opnieuw worden ingepland. De honneurs worden waargenomen door stemacteur en verhalenverteller bij museum Rotterdam Jacqueline Sterenborg.
Zij vertelt een verhaal van Toon Tellegen over Het verlangen van de egel. De egel voelt zich vaak eenzaam. Op een dag neemt hij zich voor alle dieren die hij kent uit te nodigen om op bezoek te komen. Maar tegelijk schrikt hij daarvoor terug, er kan zoveel misgaan bij bezoek.

De editie van november blijft ongewijzigd: 21 november vertellen Jan Jongerius en Erwin de Jong van RTV Albrandswaard over het verleden, heden en toekomstplannen van deze lokale radio- en tv-zender. Op 23 januari 2020 komt Joop van der Hor, o.a. bekend als ambassadeur van Villa Joep en columnist van Botlek 2, vertellen over zijn boek over de oorlog. De Buytenhof is al ruim anderhalf jaar de locatie voor een goed verhaal en heerlijke maaltijd, bestaande uit een hoofd- en nagerecht en koffie/thee. Het eerste glas wijn wordt gesponsord door Wijnhuis Rhoon. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Kaarten á 20 euro zijn te koop via verhalenhuisalbrandswaard.nl/winkel.

Advertenties uit de krant