Logo deschakelalbrandswaard.nl

Griendpop na vijf jaar terug

POORTUGAAL – Na vijf jaar is popfestival Griendpop terug. De organisatie heeft zijn schouders er onder gezet om op 28 september een topfeest neer te zetten op de grote parkeerplaats aan de Albrandswaardsedijk. De kaartverkoop gaat heel hard. Er zijn nog maar honderd kaarten te koop van de ruim 3500 kaarten die er in totaal waren. Maar dat komt natuurlijk ook door de goede line-up. Di-rect, Van Dik Hout en Band with Benefits zijn van de partij. Als eerste zal de winnaar van de grote prijs van Rotterdam optreden. Wie dit wordt, is nog niet bekend want deze winnaar wordt pas in de week ervoor bekend gemaakt. Tussen de optredens in houdt een deejay het feest op gang.

Er wordt een grote festivaltent opgebouwd, er zijn drie foodtrucks met poffertjes, patat en hamburgers, koffie en als het mooi weer is ijs. Griendpop is voor alle leeftijden toegankelijk.

De organisatie zoekt nog naar vrijwilligers. Vooral mensen die mee willen helpen met het op- en afbouwen van de tent. Ook worden er mensen gezocht voor bij de bar en entree.

De hoofdsponsors zijn MCD en N-Secure. Een entreekaartjes kost 30 euro. De avond start om 19 uur. De eerste optreden begint om 19.30 uur. Rond 1 uur is het festival afgelopen.

Koop kaarten via griendpop.nl. Ook vrijwilligers kunnen zich via deze website aanmelden.

Meer berichten