Logo deschakelalbrandswaard.nl

GJO kamp weer groot succes

ALBRANDSWAARD - Voor de 57e keer is de GJO weer op zomerkamp gegaan. Dit jaar verbleven ze eind augustus in Otterlo op de prachtige groepsaccommodatie De Boomstronk. De week, met op een enkele avond na prachtig en stralend weer, is voor zowel de kinderen als de leiding voorbij gevlogen. De veertig kinderen en twaalf man leiding hebben genoten van alle activiteiten in zowel het bos als op het kampterrein, en van elkaar.

De groepsaccommodatie bevindt zich midden in het bos, en beschikt over een mooi speelveld waar door de kinderen heerlijk werd gevoetbald, getafeltennist en gehockeyd.

Het thema dit jaar was 'Expeditie Otterlo'. Van te voren zijn de kinderen ingedeeld in verschillende kampen: Noord, Oost, Zuid en West. Ieder kamp stond voor zijn eigen kleur, waarmee ieder kind ook een kampshirt in hun eigen teamkleur kreeg. Iedere dag waren er proeven waarin de verschillende kampen het tegen elkaar opnamen.

Natuurlijk dankzij de leiding en kinderen die mee waren, maar ook mede dankzij alle sponsors konden ze dit kamp mogelijk maken. De organisatie bedankt MCD Rhoon, de Nederlandsche Tafelronde 154 Rhoon, Bravo Foods, Van de Graaf & Meeusen Rivertransport, en STI Services.

Ook willen ze iedereen bedanken die dit jaar weer zijn oud papier tweewekelijks naar de container naast de Maranathakerk heeft gebracht.

Na de startzondag op 22 september (in de Dorpskerk Rhoon om 9.30 uur) begint ook het GJO clubseizoen weer. De eerste avond is op donderdag 26 september om 18.45 uur in de Maranathakerk aan de Kleidijk 2 in Rhoon. Alle kinderen van groep vier tot en met acht zijn van harte welkom.

Meer informatie via www.gjorhoon.nl of via info@gjorhoon.nl.

Meer berichten