Logo deschakelalbrandswaard.nl
MYSC gaat verhuizen naar Dorpsdijk 149.
MYSC gaat verhuizen naar Dorpsdijk 149. (Foto: )

De nieuwste Beauty Hotspot

RHOON - MYSC parfumerie gaat verhuizen van Rijsdijk 11 naar Dorpsdijk 149 in Rhoon (net om de hoek) en opent donderdag 3 oktober met spectaculaire openingsacties haar deuren. Iedereen kan genieten van de nieuwe inrichting, heerlijke beautybehandelingen en de uitgebreide collectie aan parfums, cosmetica, skin-care en een toevoeging van wat heel nieuws all the way from America…!

Van marmer tot aan een flowerwall. ,,Ik wilde iets creëren dat ons onderscheid van de doorsnee cosmetica winkels. Een nieuwe beauty wereld, waarin verschillende concepten bij elkaar worden gebracht onder 1 dak en het daardoor een ultieme shop experience voor onze klant is'', zegt Elise Roobol, oprichster van MYSC parfumerie.
,,Zo kan je naast het genieten van verschillende beautybehandelingen ook je brows laten shapen in The BrowBar of een gezond sapje aan onze juice bar komen doen, waarna je een detox sapkuur mee naar huis kunt nemen. We willen onze klanten laten genieten van een full experience of beauty, waarbij gefocust wordt op beauty inside en outside!'

Exclusieve merken
Alle merken die ze verkopen zijn met veel zorg geselecteerd. Zo krijgen ze naast de exclusieve merken die ze al hebben nog een aantal nieuwe favorieten waaronder; Marie Stella Maris, Miller Harris en Grown Alchemist. ,,Ik verklap alvast dat het waanzinnig belooft te worden, want MYSC is de enige zelfstandige parfumerie die een eigen Brand Store krijgt met exclusiviteiten van Chanel en Guerlain."
Wat betreft de andere cosmetica en parfum merken, werkt MYSC niet anders. Er wordt zorgvuldig geselecteerd welke merken onderscheidend zijn, kwalitatief super hoogwaardig, eerlijk zijn gemaakt en passen bij de klanten groep.

Opening
MYSC is nu nog druk bezig met alle laatste voorbereidingen en zal daardoor van maandag 30 september tot en met woensdag 2 oktober gesloten zijn om de grote verhuizing te kunnen realiseren.
Donderdag 3 oktober zal de Grand Opening plaatsvinden waarbij er dat weekend verschillende activiteiten georganiseerd zullen worden die natuurlijk betrekking zullen hebben op beauty, inside & outside. Tijdens het openingsweekend van MYSC is iedereen van harte welkom.

Meer berichten