Logo deschakelalbrandswaard.nl

Troubabrours te gast in Steevast

ALBRANDSWAARD  - Bij Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard zijn op 15 september een drietal mannen te gast. Van 13 tot 14 uur praat radiopresentator Jan Jongerius met Marcel Vaandrager, Marcus Mulder en Frans Lodewijk, die eindelijk volwassen zijn geworden en als zodanig ook hun theatervoorstelling zo noemen. Als trio treden zij op onder de naam 'De Troubabrours' in het Zuidplein Theater op zaterdag 28 september met mijmeringen, liedjes, conferences en gedichten.

Voor 'Steevast op Zondag' een mooie gelegenheid om vooruit te kijken naar hun nieuwe programma en te horen wat er allemaal staat te gebeuren. Een trio wat zeker deze aandacht verdient.
Van 12 tot 13 uur is er tijd voor een royale variatie van berichten uit de wijde regio, afgewisseld met een variabele muziekkeuze.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondagavond  herhaald van 22 tot 24 uur.

De gast voor de volgende week is Mary Dotsch, directeur Eic Mainport over zoektocht naar 10.000 mensen, die nodig zijn in de haven in 2025.

Meer berichten