Logo deschakelalbrandswaard.nl

Volharding bij Verhalenhuis

Door Yvonne Schults

ALBRANDSWAARD - Na een zomerstop gaan de Verhalenhuizen weer van start. Op 19 september komt muziekvereniging Volharding vertellen over het honderdjarig jubileum van deze Rhoonse vereniging. De avond start om 18.30 uur in de Buytenhof. Er wordt een maaltijd geserveerd. Kaarten kosten 20 euro en zijn te verkrijgen via https://verhalenhuisalbrandswaard.nl/winkel/.

17 oktober komt een zakenrelatie van Simon den Toom van Wijnhuis Rhoon vertellen over wijn/spijs combinaties. Er wordt dan uiteraard ook wijn geproefd. Simon sponsort de wijn die tijdens Het Verhalenhuis wordt geschonken. Op 21 november is het de beurt aan Jan Jongerius van RTV Albrandswaard. Hij vertelt over het verleden, heden en toekomstplannen van deze lokale radio- en tv-zender. Hierbij lichten ze ook alvast een tipje van de sluier op voor 2020, want op 23 januari 2020 komt Joop van der Hor, onder andere bekend als ambassadeur van Villa Joep, vertellen over zijn boek over de oorlog.
De Buytenhof dient nu al ruim anderhalf jaar als locatie voor een goed verhaal en door vrijwilligers gekookte maaltijd, die bestaat uit een hoofd- en nagerecht en koffie/thee. Het eerste glas wijn wordt gesponsord door Wijnhuis Rhoon. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.
Het Verhalenhuis is een initiatief van Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard.

Meer berichten