Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

SV Poortugaal wint RTV Albrandswaard-toernooi

SV Poortugaal was te sterk voor WCR in de finale van de tweede editie van het RTV Albrandswaard Toernooi. Het elftal van de nieuwe fusievereniging zette op eigen terrein een indrukwekkende 5-0 op het scorebord. Daarmee won Poortugaal de Wout Dijkhuizenbokaal. De Kees de Haan Sportiviteits Award ging naar Rhoon.

De finalisten speelden dinsdagavond een uiterst spannende wedstrijd op sportpark "De Omloop" om in de eindstrijd te halen. sv Poortugaal moest het opnemen tegen vv Rhoon. Het eerste uur kon de thuisploeg prima meekomen en wist zelfs op voorsprong te komen. Ook na een 2-1 voorsprong voor de ploeg uit Rhoon wist de derdeklasser weer op gelijke hoogte te komen.

In de absolute slotfase ging het echter alsnog mis en wist sv Poortugaal de volledige winst naar zich toe te trekken door nog twee doelpunten te scoren.

Minstens zo spannend was het ook op het andere veld. Hier wist vv Pernis voor het eerst, en al na acht minuten te scoren maar een kwartier later kwam sv WCR met de gelijkmaker.

Toen bij een 2-2 stand sv WCR uitliep naar een 4-2 voorsprong leek de wedstrijd gespeeld maar het veerkrachtige vv Pernis wist met een derde treffer opnieuw een aansluitingstreffer te scoren. Nadat echter de thuisclub vlak voor tijd voor de vijfde keer het net vond was de wedstrijd gedaan.

Meer berichten