Afbeelding

Wandel – en Beweeg jeFit

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Fitter en vitaler worden, afslanken, genieten van de natuur, sociale contacten maken of verstevigen het kan allemaal tijdens het wandelen. Via stichtingSPAL is het mogelijk om zes keer per week aan een wandel gerelateerde activiteit deel.

De activiteiten bestaan uit Sportief Wandelen en Nordic Walking. Ze worden begeleid door allround wandelsporttrainers en begeleiders. De tochten zijn meer dan een ommetje maken. Er wordt actief aan bewegen gedaan. Het is voor de deelnemers een wekelijks sport- en beweeguurtje met als doel fit te blijven, sociale contacten te onderhouden en heerlijk in de natuur te zijn.

Een van de groepen is de Wandel je fit extra. Dit is een groep speciaal voor mensen die aan het revalideren zijn van een knie- of heupoperatie. Mensen met chronische gebreken, beginnende vorm van dementie, alzheimer, moeilijk ter been zijn, depressief zijn, COPD of andere vormen van longklachten, en op een laagdrempelig wijze beter willen worden in hun bewegingen en fitheid. Alle activiteiten vinden plaats vanuit het JCA centrum aan de Albrandswaardsedijk 180 Poortugaal en Wijkcentrum de Waterpoort aan het Middeldijkerplein. Meer informatie Aad Wijntjes 06-46226208 of www.sportbalans.nl

Advertenties uit de krant