OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iedereen welkom bij Golfweek

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De Golfweek van Golfclub Oude Maas, die in de laatste volle week van augustus op Rhoon Golfcenter wordt gehouden, staat van 19 tot en 23 augustus ook open voor niet-leden. Voor de wedstrijden op de maandag, donderdag en vrijdag kan iedereen die in het bezit is van een NGF-pasje inschrijven.

De dinsdag- en woensdagwedstrijden zijn voorbehouden aan leden, abonnementhouders, businessleden en hun introducees.

De wedstrijden zijn stuk voor stuk gezelligheidswedstrijden, waarin zowel in teamverband als individueel kan worden gescoord. Behalve aan het sportieve aspect wordt ook veel aandacht besteed aan de gezelligheid. Zo zijn alle wedstrijden sportieve uitdagingen voor golfers van elk (handicap)niveau. In de baan wordt gezorgd voor hapjes, drankjes en andere traktaties, terwijl de wedstrijddag wordt afgesloten door een gezellige prijsuitreiking en een gezamenlijke maaltijd, omlijst door levende muziek.

De prijs bedraagt zestig euro per persoon, inclusief greenfee, de traktaties in de baan en de goed verzorgde maaltijd. Voor de winnaars liggen aantrekkelijke prijzen te klaar, ook voor bijzondere prestaties zoals de longest en straightest drives, neary's en (uiteraard) de holes-in-one.

Dat dit allemaal voor zo'n relatief laag inschrijfgeld kan, is dankzij een groot aantal sponsors, zowel uit de gelederen van Golfclub Oude Maasen en Rhoon Golfcenter als een aantal ondernemers en bedrijven uit de regio Rotterdam (zuid), Barendrecht en Albrandswaard.

Meer info en inschrijven: www.golfcluboudemaas.nl. Men kan ook mailen naar golfweekcie@golfcluboudemaas.nl.

Advertenties uit de krant