Afbeelding

De Zonnebloem op bezoek bij chinees

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De afdeling Rhoon en Poortugaal van vereniging De Zonnebloem is bijzonder actief voor haar leden en gasten. Nog niet zo lang geleden ging een groep van honderd senioren en mindervaliden varen met een nostalgisch schip. De gasten kregen een brunch uitgeserveerd door vrijwilligers van De Zonnebloem.

Donderdag 8 augustus was dat ook het geval toen zo'n tachtig gasten van een diner genoten in Sence of China, in het centrum van Hoogvliet. Het diner was mogelijk dankzij sponsoring. Hierdoor kan een eigen bijdrage laag worden gehouden.

Het volgende uitstapje is woensdag 4 september. Dan gaat de tocht naar Scheveningen. Het vervoer geschiedt met een rolstoelbus en de vertrekplaatsen zijn vanaf de Brinkhoeve in Poortugaal om 11 uur en een kwartier later van de Klepperwei in Rhoon.

Bij de bekende visgroothandel van Simonis aan de Scheveningse haven wordt geluncht met kibbeling of gebakken mosselen en aansluitend volgt, bij goed weer, een wandeling over de boulevard. Daarna is er een rondrit door Den Haag en het Westland. Ria Labeij verstrekt nadere informatie, 010-5016749.

Advertenties uit de krant