<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Nieuwe hardloopcursussen bij Spark

SPIJKENISSE – Spark start op 10 september met nieuwe hardloopcursussen op dinsdagavond en zaterdagochtend. Deze cursus duurt dertien weken. De beginnerscursus met einddoel vijf kilometer gaat uit van de beginnende hardloper met geen of weinig hardloopervaring. De trainingsopbouw gaat geleidelijk aan. Er wordt begonnen met kleine stukjes hardlopen afgewisseld met stukjes wandelen. Na deze cursus kan men doorgaan met de vervolgcursus.

De vervolgcursus met einddoel tien kilometer gaat uit van een hardloper met een beetje ervaring en die al vijf kilometer kan rennen. De trainingsopbouw gaat ook bij deze cursus geleidelijk aan. Tijdens deze weken kan er een keer per week of twee keer per week getraind worden.

In het inschrijfgeld voor beide cursussen is een startbewijs inbegrepen voor de vijf of tien kilometerloop tijdens de Spijkenisse SPARK marathon op 15 december.
De kosten bedragen 37,50 euro voor een keer per week en 47,50 euro voor twee keer per week per cursus van dertien weken.
Inschrijven voor de beginnerscursus en de vervolgcursus kan via het inschrijfformulier op de website van Spark voor 7 september.


Meer informatie over de beginnerscursus: beginners-spark@kpnmail.nl.
Meer informatie over de vervolgcursus: gevorderden.spark@upcmail.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>