Gezellig samen eten en tussendoor genieten van een mooi verhaal.
Gezellig samen eten en tussendoor genieten van een mooi verhaal.

Onderwerpen Verhalenhuis bekend

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Na de zomer zijn er nog drie edities van het Verhalenhuis. Op 19 september, 17 oktober en 21 november.

De Verhalencommissie maakt hierbij bekend dat op 19 september Volharding komt vertellen over haar honderdjarig jubileum, officieel in oktober dit jaar.
Op 17 oktober komt een zakenrelatie van Simon den Toom van Wijnhuis Rhoon vertellen over wijn/spijs combinaties. Er wordt dan uiteraard ook wijn geproefd. Simon is de trotse sponsor van de heerlijke rode en witte wijn die tijdens Het Verhalenhuis wordt geschonken.
Op 21 november is het de beurt aan Jan Jongerius van RTV Albrandswaard, hij vertelt over het verleden, heden en toekomstplannen van deze lokale radio- en tv-zender.
Hierbij lichten ze ook alvast een tipje van de sluier op voor 2020, want op 23 januari 2020 komt Joop van der Hor, onder andere bekend als ambassadeur van Villa Joep, columnist van Botlek 2 en presentator van de Toksjoo op Zuid, vertellen over zijn boek over de oorlog.

De ervaring heeft inmiddels geleerd dat het publiek het initiatief Verhalenhuis heeft omarmd. De Buytenhof dient nu al ruim 1,5 jaar als locatie voor een goed verhaal en heerlijke, door vrijwilligers gekookte maaltijd, die vaak aansluit op het onderwerp van het verhaal. De maaltijd bestaat uit een hoofd- en nagerecht en koffie/thee. Het eerste glas wijn wordt gesponsord door Wijnhuis Rhoon. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Kaarten á 20 euro zijn te koop via verhalenhuisalbrandswaard.nl/winkel/.

Er wordt altijd voorafgaand aan het Verhalenhuis gekookt, op de woensdagavond in De Buytenhof. Wie van koken houdt en mee wil helpen is van harte welkom. Neem hiervoor contact op met zorgboerderij@debuytenhof.nl. Het Verhalenhuis is een initiatief van Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard. Kijk voor meer informatie op https://gemeen
schapsfonds-albrandswaard.nl/

Advertenties uit de krant