Echtpaar van Winden samen met de burgemeester.
Echtpaar van Winden samen met de burgemeester.

Echtpaar van Winden zestig jaar getrouwd

Algemeen

POORTUGAAL - Burgemeester Jolanda de Witte bezocht dinsdag 16 juli het echtpaar van Winden vanwege hun zestigjarige huwelijksdag. Zij feliciteerde hen ook namens het gemeentebestuur.
Meneer van Winden is geboren en getogen in Poortugaal, mevrouw komt uit Hoogvliet. Zij leerden elkaar 65 jaar geleden kennen in een patatzaak in Hoogvliet. Mevrouw was samen met haar nicht en meneer samen met een vriend. Nadat ze elkaar daar een paar keer hadden ontmoet, bracht meneer van Winden, mevrouw naar huis. Een week later kreeg ze griep en kwam meneer van Winden haar thuis opzoeken. Sindsdien was het 'aan'. Omdat meneer vaarde en regelmatig voor langere tijd van huis was, woonden het echtpaar de eerste paar jaar bij de ouders van meneer van Winden in. Later gingen ze samen in Poortugaal wonen. Ze kregen twee kinderen en hebben inmiddels vier kleinkinderen.
Het echtpaar heeft tien jaar een patatzaak aan de Achterweg in Poortugaal gehad. Later werkte meneer als kok bij een verzorgingstehuis in Pernis en mevrouw werkte in de thuiszorg.
Dit weekend wordt er met de familie feest gevierd om het zestigjarig huwelijk te vieren.

Advertenties uit de krant