Afbeelding

Anja Jongejan te gast in Steevast

Algemeen

ALBRANDSWAARD - In deze laatste aflevering van het informatie- familieprogramma 'Steevast op Zondag' is van 13 tot 14 uur de directeur van de gebiedscoöperatie 'Buijtenland van Rhoon', Anja Jongejan te gast/

Sinds 8 april is zij aan de slag gegaan met de polders en de natuur van Albrandswaard en daarover gaat radiopresentator Jan Jongerius met haar praten. Er is werk aan de winkel en net na 'Buijtenlanddag' is er veel te vragen en veel toe te lichten over de toekomst van de polders in de regio. Anja is een echt buitenmens en kent de natuur in vele facetten, zodat dit werk haar niet vreemd is. Vogels, gewassen, waterhuishouding en dieren, alles komt voorbij.

Van 12 tot 13 uur is er tijd voor de actualiteit en de wetenswaardigheden uit de brede regio. Natuurlijk ontbreekt de muziek niet in deze uitzending van 'Steevast op Zondag'.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondagavond  herhaald van 22 tot 24 uur.

Dit is de laatste uitzending voor de zomerstop. Steevast op Zondag is weer vanaf 1 september.

Advertenties uit de krant