Logo deschakelalbrandswaard.nl
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA (Foto: Jos Wesdijk)

Marijke naar Vierdaagse

BARENDRECHT - Vanmorgen is Barendrechtse wandelsportvereniging C.W.S.V. Marijke met een groep van 23 wandelaars en acht verzorgers vertrokken naar Nijmegen om deel te nemen aan de 103e Vierdaagse van Nijmegen.

In totaal zijn er ruim 47.000 wandelaars van over de hele wereld die aan dit wandelfestijn mee doen.

Op vrijdagmiddag 19 juli komen ze aan op de "Via-Gladiola" in Nijmegen. De deelnemers die afstanden lopen van 30, 40 en 50 kilometer hebben de nodige training tochten gemaakt en zijn goed voorbereid om het ook dit jaar weer tot een groot succes te maken.

Wandelsportvereniging C.W.S.V. MARIJKE heeft een team van acht vrijwilligers/verzorgers die in groepjes langs het parcours klaar staan om de lopers te verzorgen en te voorzien van eten en drinken. Bij thuiskomst in de school waar ze verblijven worden er blaren geprikt en blessures behandeld. Er is ook een app beschikbaar waarbij de deelnemers op de hoogte worden gehouden van waterpunten en het laatste nieuws.

Voor enkele leden van wandelsportvereniging C.W.S.V. Marijke is dit een bijzonder jaar. Stefanie Mout loopt dit jaar voor de twintigste keer de 40 kilometer. Nelie Krijgsman en Els Taapken lopen dit jaar voor de vijfde keer 30 kilometer.

Ook binnen het verzorgingsteam hebben ze twee dames die voor de vijfde keer voor iedereen klaar staan. Gerda Veerman en Renée van de Elburg.

Ook eens meedoen aan de Vierdaagse Nijmegen? www.vierdaagse.nl.

Meer informatie over C.W.S.V. Marijke via bestuur@wandelsportmarijke.nl.

Meer berichten