<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Musiceren, plezier voor iedereen

INGEZONDEN

Wij zijn een enthousiaste groep volwassen muzikanten die naast het volgen van de muzieklessen, in een orkest in Amsterdam en Almere repeteren. Gemiddeld eens per maand spelen wij voor bewoners van verzorgingstehuizen. We spelen uitsluitend klassieke muziek.

Wij zouden graag in Rotterdam of omgeving ook een beginnersorkest willen opzetten. Wellicht kunnen we hier ook onze ouderen verwennen met bekende of minder bekende, maar mooie stukjes muziek.

We hebben nog te weinig musici om in deze omgeving te starten, daarom dit verzoek.

Het gaat om volwassen beginners, zelfs als je nog maar een maand les hebt, kan je al bij ons terecht. Amateur musici waarvan het al wat langer geleden is, zijn ook van harte welkom. We zoeken strijkers en blazers.

Er zijn twee bekwame dirigenten aan ons orkest in Amsterdam en Almere verbonden, zij doen wekelijks hun uiterste best om ons te begeleiden met de repetities. De muziekstukken worden op drie verschillende niveaus geschreven. Dit is de kracht van het samen musiceren in ons orkest.

Meer informatie en aanmelden kan op via www.beginnersorkestmerlijne.nl. Bij genoeg deelname zullen we met elkaar een repetitieruimte moeten vinden.

Wil Veldhoen


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>