Afbeelding

Strokeplay kampioenschappen Golfclub Oude Maas

Algemeen

RHOON - De strokeplay kampioenschappen van Golfclub Oude Maas in Rhoon vormen één van de hoogtepunten van het seizoen. Ieder jaar opnieuw is het spannend wie met de hoogste eer gaat strijken in deze tweedaagse kampioenscompetitie. Voor de heren werden er op zaterdag twee ronden van 18 holes gespeeld, waarna de schifting volgde. Naast deze elite groep van heren met de laagste golfhandicaps, was er ook een titel 'Strokeplay kampioen' te behalen voor de dames en voor de senioren. In deze wedstrijden gaat het om de laagste scores over twee dagen.

Ook Joost Luiten, die ooit als veelbelovende amateurgolfer speelde bij Golfclub Oude Maas, is in dit rijtje der kampioenen in de analen van golfclub Oude Maas opgenomen.

De kampioenen van dit jaar zijn Rinse Groenendijk bij de heren, Lucille van Opdorp bij de dames en Evelien Spee en Marc Massar, respectievelijk bij de dames en heren senioren.
Op de foto zijn zij te zien met hun prijs. Ook de 'runners up' van de vier groepen zijn op de foto te bewonderen. De golfclub kijkt terug op twee geslaagde en spannende dagen.

Advertenties uit de krant