Afbeelding

Han van Toornburg in Steevast

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Radiopresentator Jan Jongerius praat zondag 14 juli van 13 tot 14 uur in Steevast op Zondag over het reilen en zeilen en de zoektocht naar nieuwe bestuursleden voor SEA (Stichting Evenementen Albrandswaard) met Han van Toornburg, de huidige voorzitter.

Van Toornburg, oud raadslid, oud wethouder en eerder verbonden aan het Oranjecomité  en de vroegere Sportstichting praat de luisteraar bij over de vele aspecten van het organiseren en hoe het verder moet met de stichting. Albrandswaard heeft de laatste jaren veel ingeleverd aan evenementen en dat tij moet gekeerd worden. Er zijn ideeën genoeg, maar dan zullen er toch echt nieuwe bestuursleden moeten komen. Een onderwerp dat op deze zondag veel aandacht verdiend.

Van 12 tot 13 uur is er tijd voor actualiteiten en wetenswaardigheden uit de brede regio.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondagavond  herhaald van 22 tot 00 uur.

21 juli is de laatste uitzending voor de zomerstop. De gast is Anja Jongejan, directeur Gebiedscoöperatie Buijtenland van Rhoon.

Advertenties uit de krant