Logo deschakelalbrandswaard.nl

Autowassen bij Autofer voor Soraya van Nugteren

BARENDRECHT/SPIJKENISSE - Autofer autocleaning houdt zaterdag 13 juli een speciale schoonmaakdag ten bate van de twaalf jarige Soraya van Nugteren. De in Spijkenisse wonende Soraya heeft een tumor, ponslioom, in haar hersenstam. Het is dezelfde zeldzame aandoening als Tijn Kolsteren had. De inmiddels overleden Tijn kreeg landelijke bekendheid met zijn nagellak actie tijdens Serious Request.

Nederlandse artsen kunnen niets meer voor Soraya doen. Voor een kans op overleving zou ze in Amerika een alternatieve behandeling moeten ondergaan. Het geld voor de reis, het verblijf en de behandeling ontbreekt echter. Daartoe is Marcel, de broer van Soraya, bezig met het opzetten van een stichting.

Autofer heeft de actie georganiseerd om geld in te zamelen voor de behandeling. Aanstaande zaterdag kan men een auto voor 25 euro professioneel laten wassen, stofzuigen, bandenzwarten en ramen zemen De opbrengst komt geheel ten goede aan het bekostigen van de behandeling in Amerika. Meer schenken mag uiteraard ook. De familie van Soraya is ook aanwezig. Autofer is gevestigd aan de Dordtsestraatweg 68 te Barendrecht. Van 10 uur tot 17 uur staat de complete ploeg van het autopoetsbedrijf paraat.

Meer berichten