<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
De dames genieten van de high tea en elkaars gezelschap.
De dames genieten van de high tea en elkaars gezelschap. (Foto: )

Samen genieten van high tea

RHOON - Commissie Ouderwerk Rhoon hield vorige week woensdag de laatste gezellige middag van dit seizoen voor de ouderen in 't Centrum. Voor deze middag was accordeonist Tonnie Reiche uitgenodigd en werd er een high tea geserveerd. Het was een drukbezochte middag, ondanks het warme weer waren de meeste mensen toch gekomen.
De ouderen genoten van de lekkere hapjes en vooral van elkaars gezelschap. ,,Ik ben hier ooit alleen naar toe gekomen en ben vervolgens iedere maand blijven komen", vertelt een van de dames die van een soesje geniet. ,,Het is even een drempel waar je overheen moet stappen omdat je alleen gaat, maar je hebt hier zo contact. En de meeste mensen komen alleen."

Iedere laatste woensdag van de maand is er bijeenkomst die altijd start met een inleiding. Wat er daarna gebeurt is iedere keer weer anders. Deze keer is het een high tea, vorige maand was het een lezing van een 'huishouden op stand'. ,,De reisjes die we twee keer per jaar maken", wordt er hier en daar gezegd op de vraag welke woensdagmiddag het leukste was. ,,We bezochten pas nog de bollenvelden en gingen varen."

Alle ouderen die graag ook eens een kijkje willen nemen zijn weer van harte welkom op de laatste woensdag van september. De entree is gratis. Wel mag men een vrijwillige donatie doen. De middag is van 14 tot 16.30 uur. Wie geen vervoer heeft, kan opgehaald worden. Bel dan met 06-81027874.

Vrijwilligers
Een trouw clubje vrijwilligers regelt de gezellige middagen. Ze zijn nog op zoek naar mensen die bezoekers willen halen en brengen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>