Archieffoto 2017
Archieffoto 2017 Foto: Sjors Ribeiro

Jubileum-zoektocht naar Jong Talent

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De Stichting Jong Talent Albrandswaard is in 2009 opgericht om Jong Talent (jongeren tussen 15 en 21 jaar) een financieel duwtje in de rug te geven. De stichting bestaat dus al tien jaar.
De achterliggende gedachte van de stichting is dat jongeren in gemeente Albrandswaard gestimuleerd worden om activiteiten op het gebied van cultuur, welzijn en recreatie uit te oefenen.  Op de onlangs vernieuwde website www.stichtingjta.nl  is meer informatie te vinden over het hoe en waarom.

Talentenjacht
In oktober wordt aan de winnaar van de talentenjacht de 'Jeannette Leenheer Bokaal' met de daarbij behorende geldprijs uitgereikt. De hoofdprijs varieert van 500 tot 1250 euro. Daarnaast zal bij voldoende aanmeldingen een aanmoedigingsprijs tussen 250 en 500 euro worden uitgereikt. Of het nu een creatief-, muzikaal of een sporttalent is, het kan allemaal. De prijs is niet alleen voor individuen, ook groepen zoals bandjes of een (sport)team mogen zich ook aanmelden. Na aanmelding volgt een selectie door de jury.

Aanmelden
Een talent aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website. Mailen kan naar info@leenheer.biz.

Advertenties uit de krant