Afbeelding

Directeur Wereldhavendagen te gast in Steevast

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De Wereldhavendag zijn op 6,7 en 8 september. Vorig jaar waren er circa 380.000 bezoekers, maar dit jaar worden er nog meer verwacht, mede door het thema MariTeam, een thema dat vele facetten van de haven belicht.

Directeur Sabine Bruijnincx van de Werelhavendagen is zondag 7 juli te gast in het radio - info programma 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard. Presentator Jan Jongerius praat van 13 tot 14 uur met Sabine over de te verwachte nieuwe verrassingen en de vele bijzonder specials op deze  drie dagen. Sabine is een  jaarlijks terugkerende gast bij 'Steevast op Zondag'. 

Van 12 tot 13 uur is er tijd voor de actualiteit en de wetenswaardigheden uit de brede regio van ons gebied. Natuurlijk ontbreekt de muziek niet in deze uitzending van 'Steevast op Zondag'.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondag herhaald van 22 tot middernacht.

Gast voor de volgende week: Han van Toornburg : over de evenementen commissie Albrandswaard.

Advertenties uit de krant