Afbeelding

Kinderconcert Kasteel van Rhoon

Algemeen

RHOON –  Stichting Kasteel van Rhoon heeft een leuk kinderconcert geprogrammeerd met als titel Peter & de Wolf op zondag 30 juni. Het Amsterdam Wind Quintet speelt de educatieve kindervoorstelling in samenwerking met verteller/zangeres Talitha van der Spek.

In Peter en de Wolf worden de dieren en mensen door een eigen instrument uitgebeeld. De vogel wordt gespeeld door de fluit, de eend door de hobo, de kat door de klarinet, de wolf door de hoorn en opa wordt gespeeld door de fagot. Een spannend sprookje, waarbij Peter in het bos bij het huis van zijn opa allerlei avonturen beleeft.

De voorstelling begint om 14 uur op het terrein naast het Kasteel van Rhoon waar een dag eerder het Muziek op Rhoon festival zal plaatsvinden. Het podium, de banken en  reuzenparasol zijn dan nog aanwezig zodat de bezoekers zowel beschut (zon of regen) dan wel in de open lucht kunnen genieten van deze muzikale happening.

Toegang 7,50 euro. Kaarten via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl of Het Wijnhuis, Strawinskyplein 6 of het ThéCafé, Julianastraat 57.

Advertenties uit de krant