<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Suzanne den Ouden (23)

Waar kennen we jou van?

Als het paprikameisje. Ik ben de dochter van Chris den Ouden en hij was weer eigenaar van de paprikakwekerij. Op basisschool De Parel werd ik zo genoemd en hield ik zelfs mijn spreekbeurten over paprika's. Ook verkocht ik samen met mijn broer en zus paprika's op een kleedje voor ons huis. Ik deed van mijn tiende tot zestiende aan paardrijden en reed hier veel door de polder. Ik liep stage bij Thermen Barendrecht en Charline schoonheidssalon in Rhoon. En sinds drie jaar heb ik aan de Albrandswaardseweg een allround schoonheidssalon De Blanke Lelie. Daar werk ik drie dagen per week en ik werk twee dagen bij Etos bij het Erasmus MC.

Heb je altijd al schoonheidsspecialiste willen worden?

Als kind rook ik aan ieder flesje in de badkamer, wilde het liefst een nacht in een drogisterij doorbrengen en later was ik veel bezig met make-up en uiterlijk. Toen ik op mijn zestiende een vervolgopleiding moest kiezen, leek dit me leuk. En uiteindelijk past het ook goed bij me. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in onder andere Shiatsu-massages, acnebehandeling en bindweefselmassages. De salon zit in een ruimte in mijn vaders huis. Ik vind het heerlijk om mensen in de watten leggen en te verzorgen.

Hoe is jouw gezinssituatie?

Ik woon samen met mijn vriend Victor in Rotterdam-Centrum.

Wat is je mooiste jeugdherinnering?

Het kamperen met mijn ouders, broer en zus in Frankrijk, Duitsland en Nederland. Mijn ouders zijn twee jaar geleden gescheiden en dat maakt de herinneringen aan die vakanties nog specialer.

Waar word je gelukkig van?

Als ik mensen om me heen heb, familie, vrienden. Van de sauna en ook van een wandeling door de polder.

Waar ben je verdrietig om geweest?

De scheiding van mijn ouders.

Welke toekomstdromen heb je nog?

Ik wil graag in de toekomst vier dagen per week in de schoonheidssalon werken en ooit, als ik veel geld heb, zou ik een privé-sauna willen openen. Zo'n plek waar mensen kunnen ontspannen in de jacuzzi, sauna en misschien ook kunnen blijven slapen.

Hoe zouden je vrienden jou omschrijven?

Gezellig, rustig, een beetje gek en zorgzaam.

Hoe sta je 's morgens op?

Als ik bij Etos werk om 6.15 uur en anders om 7.30 uur. Ik drink groene thee en check mijn social media. Ik heb wel een uur nodig voordat ik de deur uit ga.

Welke verleiding kan je niet weerstaan?

Kaas. Ja, ik weet het, een ander rookt of drinkt, ik ben verslaafd aan kaas. Oude kaas of extra belegen.

Wat zijn je angsten?

Ik heb emetofobie. Dat houdt in dat je een paniekaanval krijgt als iemand moet overgeven. Heel vervelend. Hierdoor reis ik liever niet met het openbaar vervoer of vliegtuig, omdat ik bang ben dat er iemand misselijk wordt. Ik wil er graag vanaf.

Wat is je guilty pleasure?

Temptation Island en Love Island kijken. Van die programma's met veel drama.

Wat vind je stom?

Bellende klanten bij de kassa van Etos, in de regen en harde wind fietsen, als het wc-papier op is en afwas op het aanrecht in plaats van in de vaatwasser.

Wat heb je geleerd van je ouders?

Wees goed voor je naasten. Eerlijk zijn en niet opgeven.

Waar kijk je naar op televisie?

Ik kijk vooral Netflix en Videoland. Series als 'The Affair' en 'Orange is the new black'.

Wat zou je aan jezelf willen veranderen?

Ik zou wel wat avontuurlijker willen zijn. Ik ben zo'n bange schijterd. Mijn vriend ging op wereldreis. Het zou mooi zijn als ik dat ook zou durven.

Wie heb je voor het laatst gebeld?

Mijn zusje. Om af te spreken voor het etentje met mijn broer en moeder.

Wat is je favoriete quote?

Doe elke dag iets waar je gelukkig van wordt.

Wil je nog iets toevoegen?

Zoek mijn salon De Blanke Lelie eens op Instagram of Facebook. Daar staan ook de acties op.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>