Logo deschakelalbrandswaard.nl

Honderd jaar Spido in Steevast

ALBRANDSWAARD – In Steevast op Zondag is 16 juni van 13 tot 14 uur een interview te horen over de geschiedenis en het werken met en bij de Spido.

Radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius hadden een prachtig gesprek met directeur-eigenaar Leo Blok en marketing medewerkster Raya Walop. In dit opgenomen gesprek zullen vele aspecten langskomen over deze typische mogelijkheid om de havens van Rotterdam te bekijken.
Honderd jaar geleden begon de Spido als pendeldienst voor zeelieden en is uitgegroeid tot een bedrijf met mooie rondvaartboten, waarop veel mogelijk is. Het interview wordt aangevuld met havengeluiden en passende muziek.

Van 12 tot 13 uur er ruim aandacht voor de actuele zaken in de regio.

Beluister het programma in de ether FM 107.1 en op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz. De website www.rtvalbrandswaard.nl en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondag van 22 tot 24 uur herhaald.

Gast voor volgende week is Cor Vos. Hoogvlietse sportfotograaf met de nadruk op het wielrennen. De presentatie is dan in handen van Dick Roelse.

Meer berichten