<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Diona Fox en her Ragdolls 1
Diona Fox en her Ragdolls 1 (Foto: Tim Geers)

Muziek op Rhoon

RHOON - De kaartverkoop van Muziek op Rhoon is in volle gang en het evenement van 29 juni kan zich op een stijgende belangstelling verheugen. Mede door het succes van vorige edities en de line-up dit jaar loopt de verkoop voorspoedig.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl  en bij de verkooppunten TheCafé, Julianastraat 57-59 en Het Wijnhuis, Strawinskyplein 6 beiden te Rhoon en kosten 22,50 euro. Dat is niet veel voor negen uur Live top-entertainment op een unieke locatie, namelijk het gezellige festivalterrein achter het Kasteel van Rhoon.

Tijdens Muziek op Rhoon genieten bezoekers van namiddag tot middernacht van te gekke bands die jazz-, blues-, funk- en soulmuziek, of een mix daarvan, spelen.

Alle ingrediënten om wederom een mooi muziekfeest neer te zetten zijn aanwezig.

Een unieke en sfeervolle locatie met een overdekt terras door een reuzenparasol, lekker eten en drinken en een fantastische line-up met onder andere Kraak & Smaak + band, Ida Nielsen & The Funkbots (DK, bassiste Prince) en Kim Hoorweg (sings Amy Winehouse).

De presentatie is in handen van Johan Derksen.

Het festivalterrein ligt slechts drie minuten lopen van metrostation Rhoon en er is een fietsenstalling bij Kasteel van Rhoon. Er is daar beperkte parkeergelegenheid voor auto's, deze kunnen op aangewezen terreinen in de nabijheid parkeren.

Terrein is open vanaf 14:30. Aanvang 15 uur en bar is open tot 00.30 uur.  

Meer festivalinfo, de programmering en details over bands en artiesten in de line-up vindt men op de website https://www.muziekoprhoon.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>