<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Richard Moerman opende op 22 mei zijn tweede zaak.
Richard Moerman opende op 22 mei zijn tweede zaak. (Foto: Ronald Hooijmeijer)

Het Witte Huys onderkomen voor Natuur Compleet

RHOON – Eerlijk en oprecht zijn, topproducten verkopen en een heldere uitleg geven. Dat zijn de drie kernwaarden waarmee Richard Moerman van Natuur Compleet zijn klanten helpt. Sinds 22 mei heeft Richard zijn tweede zaak geopend. Naast de winkel aan de Asperlo in Rotterdam, heeft hij nu ook een natuurwinkel in Rhoon. De boeken in Het Witte Huys aan de Dorpsdijk hebben plaatsgemaakt voor honderden natuurproducten. De inrichting is sfeervol en overzichtelijk.
Min of meer toevallig is Richard zeventien jaar geleden in een reformwinkel gaan werken. De keuze voor een natuurwinkel kwam niet helemaal uit de lucht vallen. Als zoon van een tuinder was hij zich al jong bewust van wat wel en niet in producten hoort.
Richard: ,,In veel producten zitten conserveringsmiddelen om de houdbaarheid te verlengen. Een pak melk dat veertien dagen goed blijft. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te weten dat dat niet zonder toevoegingen kan." Gestudeerd heeft Richard wel. Zijn productkennis is groot. Haarfijn legt hij aan een klant uit waarom de magnesium capsules van Puro beter z'n werk doen dan die van andere merken.
,,Wij bieden de klanten het meest gezonde wat er te vinden is. In onze winkel geen discount artikelen die ten koste gaan van mens en natuur. We staan voor honderd procent achter de producten die we bieden. Niet goed, geld terug garantie deinzen we dan ook niet voor terug."
Natuur Compleet is de winkel waar mensen komen die er zich van bewust zijn dat wat je eet, drinkt en als verzorgingsartikelen gebruikt van grote invloed zijn op je gezondheid en gevoel van welzijn. De Winkel biedt een beleving voor eenieder die interesse in natuurproducten heeft. Kijken, ruiken, proeven. Bezoekers kunnen met alle zintuigen kennismaken met de natuurproducten.
De eerste weken heeft de ondernemer al veel inwoners uit Rhoon en Poortugaal mogen begroeten. ,,Eindelijk hoeven we niet meer de stad voor onze reform artikelen", is een veel gehoorde reactie die Richard dan ook tevreden stemt. ,,Ik ben de mensen dankbaar dat ze zo snel onze winkel gevonden hebben. De naam Natuur Compleet is niet zomaar gekozen. We bieden een compleet assortiment. Bij ons zijn alle topmerken te vinden die aansluiten bij onze visie. Brood en banket van Zonnemaire Bakkers, verse groente, fruit, vleesvervangers, veganistische diversen, biologische thee, zuidvruchten, noten, granen, melen, zaden, honing, sappen, wijn, raw foods, natuurlijke proteïnes, glutenvrije producten en veel meer.
Natuur Compleet is ook een afhaalpunt van online bestellingen van Ekoplaza.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>