<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
De negentiende Wielerronde Albrandswaard wordt op 19 juni verreden
De negentiende Wielerronde Albrandswaard wordt op 19 juni verreden (Foto: )

Wielerronde Albrandswaard

ALBRANDSWAARD – Op woensdag 19 juni wordt in Rhoon de 19e wielerronde van Albrandswaard verreden. Op deze avond gaan er drie verschillende categorieën van start.

Om 17.30 uur starten de sportklasse en basisleden voor een wedstrijd van 50 kilometer. Om 19 uur worden de prominenten weggeschoten en drie kwartier erna, om 19.45 uur is het de beurt aan de elite, beloften en amateurs voor hun wedstrijd van 80 kilometer. Het parcours leidt de renners als vanouds over de Rijsdijk, Dorpsdijk, Zwaluwenlaan en via de Tijsjesdijk terug naar de Rijdsijk. Bij start en finish aan de Rijsdijk (Viaductweg) zal het VIP- dorp verschijnen.
De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting Wielerronde Albrandswaard (SWA) in samenwerking met PRC Delta uit Spijkenisse.

Bij de sportklasse en de basisleden staat de winnaar van vorig jaar, André van Reek, weer aan de start. Renners uit de omgeving die aan de start staan in deze categorie zijn Ton Ippel, Sjoerd Bult en Joeri van Dijk.

Om 19 uur staat het team van Jordex aan de start evenals het team van De Rijke om hun rondjes over het parcours te maken.

Bij de Elite, beloften en amateurs gaan onder andere Louis de Koning, Mitchell Huenders, Raymond Kreder, Marco Kuijvenhoven en Jordi Talen strijden voor een plek op het podium.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>