Logo deschakelalbrandswaard.nl
V.l.n.r. Marco van den Tol, Marc van der Veen, Dennis de Jong, Robin Hein, Jacco Remijn.. Foto Cor Boelhouwers
V.l.n.r. Marco van den Tol, Marc van der Veen, Dennis de Jong, Robin Hein, Jacco Remijn.. Foto Cor Boelhouwers (Foto: )

Rhoon 2 promoveert naar 1e klasse

RHOON – Nooit eerder beleefde de tenniscompetitie zo'n bloedstollende ontknoping als dit jaar in de 2e klasse heren zaterdag. Althans, de poule waarin Rhoon 2 actief was (Rhoon 1 speelde ook 2e klasse, maar in een andere poule). Maar liefst vijf van de acht teams hadden nog zicht op de eindzege.
De Rhoonse routiniers hielden echter het hoofd koel en stelde het kampioenschap veilig met een klinkende 4-1 overwinning op Be Fair Waddinxveen.

Marc van der Veen, Jacco Remijn, Marco van den Tol, Robin Hein, Dennis de Jong van Rhoon 2 stegen boven zichzelf uit en promoveert naar eerste klasse zaterdag.

Kampioen
Naast de zoveelste Fair Play Cup, betekende deze winst eindelijk weer eens een eindzege in de grootste tenniscompetitie van Nederland. Volgend jaar speelt het (nog sponsorloze) team weer in de 1e klasse zaterdag. Versterking voor de singles lijkt inmiddels geregeld, maar er mogen nog geen namen worden genoemd.
Rhoon 2 was overigens niet het enige team dat kampioen werd. Dankzij een 4-1 zege bij Poortugaal eindigde ook Rhoon 4 bovenaan de ranglijst. Captain Jeffrey Meeusen, die zelf een groot aandeel had in het succes, staat volgend seizoen met zijn team in de 2e klasse.
Een ding staat dus nu al vast, het wordt ook komend jaar weer genieten van toptennis bij LTC Rhoon.

Lees het complete verslag op www.ltcrhoon.nl.

Meer berichten