Afbeelding

Bonn & Mees Open Dubbeltoernooi

Algemeen

POORTUGAAL - De competitie bij TV Poortugaal is bijna klaar, maar er kan gelijk weer worden getennist tijdens het zesde Bonn & Mees Open Dubbeltoernooi. Dit toernooi start op 8 juni en loopt door tot 16 juni.  Er wordt gespeeld in een poule-systeem, zodat elke deelnemer meerdere keren een partijtje tennis kan spelen.    

In het Open Dubbeltoernooi wordt er uitsluitend in 'dubbels' gestreden. De speelcategorieën zijn herendubbel, damesdubbel en mix vanaf zeventien jaar. De categorieën zijn ingedeeld naar speelsterkte drie tot en met acht. Verder is er nog een afzonderlijke categorie voor de veteranen, dames en heren van vijftig jaar of ouder.

Het toernooi, gesponsord door Bonn & Mees,  staat in het teken van 'ik hou van Holland'. Iedereen die lid is van KNLTB kan zich inschrijven via  de website www.tvpoortugaal.nl, waar men ook alle contactgegevens vindt.

Tijdens het toernooi is men van harte welkom om langs te komen op het tennispark aan de Landweg te Poortugaal. Men kan vanaf het terras of langs de kant van de banen alle wedstrijden goed volgen en bovendien de gezellige sfeer op de tennisvereniging proeven.

Advertenties uit de krant