Afbeelding

Tweede selectie paarden Kring Zuidwest bij de Rhoonse Ruiters

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Tijdens het weekend van 1 en 2 juni vindt de tweede selectiewedstrijd van de Kringkampioenschappen Zuidwest plaats op het terrein van de Rhoonse Ruiters.

De eerste selectie heeft al plaatsgevonden in het weekend van 18 en 19 mei in Hellevoetsluis. De tweede selectie wordt gehouden bij de Rhoonse Ruiters. Deelnemers rijden een selectie mee voor de afvaardiging naar het Kringkampioenschap. Een prachtige wedstrijd waarin potentiële kampioenen de strijd met elkaar aangaan. Na deze selecties worden er deelnemers benoemd om af te vaardigen naar het kringkampioenschap 23 en 22 juni te Maassluis.

Winnaars van het kringkampioenschap kunnen afvaardigen naar het Regiokampioenschap. Van iedere provincie komt er in iedere klasse een winnaar uit. Deze kampioenen mogen meedoen aan het felbegeerde NK.

Het is voor het eerst dat er een selectiewedstrijd gehouden wordt bij de Rhoonse Ruiters. De grote vernieuwde rijbaan heeft deze kans mede mogelijk gemaakt. Een weekend vol prachtige paardensport en een visitekaartje voor nieuwe deelnemers die anders nooit in Rhoon zouden starten.

Het weekend van 1 en 2 juni is iedereen welkom om te komen kijken bij de Rhoonse Ruiters, Albrandswaardsedijk 198 in Poortugaal.

Advertenties uit de krant